Uddannelsessteder

Den 4-årige frisøruddannelse er det mest anerkendte studieforløb for dig med kreative ambitioner

Til dig der vil arbejde professionelt med hårdesign og styling

De frisører og top stylister som udmærker sig indenfor skønhed og mode, har den statsgodkendte erhvervsuddannelse som frisør med sig som deres faglige fundament. Der er optagelse på den 4-årige frisøruddannelse på elleve af landets erhvervskoler (EUD).

Se hvem der står bag den 4-årige frisøruddannelse

NEXT København

PÅ NEXT København tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

På NEXT København kan du også kombinere din frisøruddannelse med en gymnasial eksamen og få både svendebrev og studentereksamen. Se hvordan du kombinerer med en gymnasial eksamen:

Kontakt NEXT Karriere på 33 88 03 00
Hos NEXT Karriere besvarer vi alle dine spørgsmål og overvejelser vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til os på 33 88 03 00, vi hjælper dig på vej.

NEXT Uddannelse København
Rentemestervej 17
2400 København NV
www.nextkbh.dk

EUC Sjælland, Næstved

EUC Sjælland, Næstved

PÅ EUC Sjælland tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Kontakt en uddannelsesleder på 25 23 57 40
Kontakt EUC Sjælland i hverdage mellem kl. 08:00-14:00 på telefonnummer 25 23 57 40, hvor vi tager imod dit opkald. Vi glæder os til at høre fra dig!

EUC Sjælland, Næstved – Jagtvej
Jagtvej 2
4700 Næstved
www.eucsj.dk

Syddansk erhvervsskole (SDE) i Odense

PÅ SDE i Odense tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

På SDE i Odense kan du også kombinere din frisøruddannelse med en gymnasial eksamen og få både svendebrev og studentereksamen. Se hvordan du kombinerer med en gymnasial eksamen:

Kontakt en studievejleder på 40 38 92 97
Hos SDE besvarer vi alle dine spørgsmål og overvejelser, vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til os på 40 38 92 97, vi hjælper dig på vej.

Syddansk Erhvervsskole
Munkebjergvej 130
5230 Odense M
www.sde.dk

TechCollege i Aalborg

PÅ TechCollege i Aalborg tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

På TechCollege i Aalborg kan du også kombinere din frisøruddannelse med en gymnasial eksamen og få både svendebrev og studentereksamen.  Se hvordan du kombinerer med en gymnasial eksamen:

Kontakt vores frisør uddannelses- og erhvervsvejleder på 72 50 51 00
Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp i relation til en uddannelse på Style & Wellness, er du altid velkommen til at kontakte os.

TechCollege
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg
Tlf.: 7250 5100
www.techcollege.dk

Hansenberg i Kolding

På Hansenberg i Kolding tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

På Hansenberg i Kolding kan du også kombinere din frisøruddannelse med en gymnasial eksamen og få både svendebrev og studentereksamen.  Se hvordan du kombinerer med en gymnasial eksamen:

Kontakt vores vejdledningscenter på 79 32 01 00
I Vejledningscentret på Skovvangen er vi klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig videre. Ring til os og få en tid, så vi kan få en snak om uddannelse.

HANSENBERG
Skovvangen 28
6000 Kolding
www.hansenberg.dk

Rybners – EUD i Esbjerg

På Rybners EUD i Esbjerg tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Kontakt vores frisør uddannelses- og erhvervsvejleder på 76 13 32 07
Ring 7613 3207 på hverdage mellem 09-12 og få svar på dine spørgsmål om alt fra undervisningsmiljøet til indholdet på uddannelserne

Rybners – EUD
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg
www.rybners.dk

EUC Syd i Aabenraa

På EUC syd i Aabenraa tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Kontakt Studievejledningen på 74 12 42 42
Hver mandag – torsdag kl 13 – 15 besvarer EUC Syd alle dine spørgsmål og overvejelser, vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til os på 74 12 42 42, vi hjælper dig på vej.

EUCSYD
Stegholt 35-36
6200 Aabenraa
www.eucsyd.dk

Aarhus Tech

På Aarhus Tech tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Kontakt vores uddannelsesinformation på 89 37 35 55
Hos Aarhus Tech besvarer vi alle dine spørgsmål og overvejelser, vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til os på 33 88 03 00, vi hjælper dig på vej.

AARHUS TECH
Dollerupvej 4
8000 Aarhus C
www.aarhustech.dk

Tradium i Randers

På Tradium i Randers tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Få råd og vejledning hos vores vejledningscenter på 87 10 04 01
I vores vejledningscentret er vi klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig videre. Ring til os på 87 10 04 01 og få en tid, så vi kan få en snak om uddannelse.

Tradium
Vester Allé 26
8900 Randers C
www.tradium.dk

Herningholm EUD i Herning

På Herningsholm EUD tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig videre
Din uddannelsesleder Maiken Dahl kan kontaktes på tlf 25 42 48 47.
Din vejleder Lone Malmdorf kan kontaktes på tlf 25 42 45 37.

Herningholm EUD
Lillelundvej 21
7400 Herning
www.herningsholm.dk

Struer Statsgymnasium

På Struer Statsgymnasium tilbydes den 4-årige frisøruddannelse med opstart i august eller januar. Kom i gang og se mere om studiekrav og optagelse her:

Kontakt en studievejleder på 97 85 43 00
Hos Struer Statsgymnasium besvarer vi alle dine spørgsmål og overvejelser, vedrørende din fremtidige uddannelse. Ring til os på 97 85 43 00, vi hjælper dig på vej.

Struer Statsgymnasium
Jyllandsgade 2
7600 Struer
www.struer-gym.dk

Bag den 4-årige frisøruddannelse står frisørernes fagorganisationer Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund (DFKF) og Danmarks Organisation for selvstændige Frisører og Kosmetikere (dofk). dofk og DFKF arbejder sammen for at udvikle og styrke frisørfaget, så både frisører- assistenter, elever og selvstændige kan stå stærkt og stå sammen.

Frisørernes fagorganisationer er specialiseret i frisørbranchen
I dofk og DFKF skaber vi respekt om branchen ved proaktivt at håndtere fagets udfordringer. Det gælder, både når vi arbejder for, at pris og produkt skal hænge sammen, og når vi sammen sikrer det høje tekniske niveau på vores internationalt anerkendte frisøruddannelse. Mere end noget andet, så støtter vi den enkelte frisør eller salonejer, til at opnå mest mulig livskvalitet i hverdagen som frisør. Vi er frisørernes og kosmetikernes foretrukne fagorganisationer.

Hvilken type stylist er du?

Test dig selv

Stå stærkt i din karriere som frisør

DFKF og dofk er frisørernes foretrunkne fagorganisationer. Sammen arbejder vi hverdag for at styrke og udvikle den 4-årige frisøruddannelse – og for at skabe respekt om frisørbranchens høje faglighed.

Vi står bag blivfrisør.dk